Geotechnisch adviseur (Vaste baan) – Alphen aan den Rijn

Introductie

Jij bent iemand die in staat voor efficiënte uitvoering en het begeleiden van (complexe) geotechnische adviezen en opzoek is naar een vaste baan.

Organisatie

De opdrachtgever is een ingenieursbureau dat opgericht is in de jaren tachtig. In de jaren erna zijn ze uitgegroeid tot een geotechnisch adviesbureau dat complexe geotechnische vraagstukken kan oplossen. Het bureau bestaat uit twee afdelingen namelijk met geotechnisch adviseurs en funderingscontrole. De geotechnische afdeling bestaat uit 7 adviseurs met een goede verhouding van ervaren en junior adviseurs. Een kleine greep uit de werkzaamheden die er verricht worden :Funderingsadviezen, Grondverbeteringen, Bouwputadviezen, Bemalingsadviezen, Zettingsprognoses, Stabiliteitsberekeningen.

Functie

Je gaat je bezighouden met werkzaamheden die variëren van grondonderzoek tot complexe bouwput- en bemalingsadviezen alsmede gecompliceerde plaxis-berekeningen en deskundigenonderzoek. Je geeft advies op alles wat zich op (geo)bouwtechnisch in en bovengronds afspeelt.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO of TU diploma civiele techniek met 5-10 jaar ervaring in de geotechniek. Eventuele verdieping in constructieve aspecten is een pre, Als adviseur ben je natuurlijk communicatief, flexibel en klantgericht ingesteld.

Aanbod

Je krijgt een rechtstreeks dienst verband bij de opdrachtgever waar je mogelijkheid heb tot thuiswerken, laptop en telefoon en een extra scherm voor thuis. Daarnaast is het salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.