Gedreven Werkvoorbereider. – Leiden

Introductie

Gedreven werkvoorbereiders opgelet! Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud en renovatie. Projecten variëren van luxe villa’s en kantoorpanden tot aan complete woonwijken. Er wordt gewerkt volgens het Lean concept. Een goede samenwerking tussen verschillende partijen heeft geleid tot succes voor deze organisatie. Het streven is om op elke huisvesting- of utiliteitsvraagstuk antwoord te kunnen geven over de gehele breedte van de bouwsector.Functie

U gaat deel uitmaken van een team werkvoorbereiders die de projectleiders en uitvoerders ondersteunt inzake de uitvoeringsvoorbereiding van met name woningbouwprojecten. Afhankelijk van de projectgrootte verzorgt u de werkvoorbereiding voor één of meerdere projecten. Daarnaast zorgt u voor een correcte projectadministratie en beheert u de documentenstromen. Tekenwerk wordt gecontroleerd en u bewaakt de voorbereidingsschema’s en de overige planningen. U onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers. U signaleert meer- en minderwerk en u beoordeelt de werk- en keuringsplannen. Er wordt gerapporteerd aan de projectleiding.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur in de woningbouw. U bent leergierig, gedreven en een echte teamspeler. Verantwoordelijkheden gaat u niet uit de weg en u bent communicatief vaardig. In BIM en moderne contractvormen ligt u interesse. Daarnaast bent u woonachtig in Zuid-Holland.


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO voor de bouwnijverheid. Daarnaast is er veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden