Frisse Projectontwikkelaar – DORDRECHT

Introductie

Heeft u binnenkort uw academische opleiding afgerond en bent u klaar om de wereld van het vastgoed in te stappen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Organisatie

Onze klant is een ontwikkelende allround bouwer. Het is een echt familie bedrijf wat zich richt op het volledige bouwproces van ontwerp tot en met onderhoud. Er wordt nauw samengewerkt met opdrachtgevers, gekwalificeerde onderaannemers en toeleveranciers om zo samen goed, snel, eenvoudig en een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Ze geloven heel erg in het samenwerken om zo tot betere resultaten te bereiken. Er wordt volgens LEAN samengewerkt met alle partijen.

Functie

Je komt met inventieve oplossingen die zorgen voor het succes van een project. Er is actief contact met de stakeholders bij de ontwikkeling en er moet gedacht worden in kansen. Je neemt de leiding over het project en je bent verantwoordelijk voor het volledige ontwikkeltraject. Daarnaast ben je voldoende technisch onderlegd om onder andere adviseurs, en architecten aan te sturen.

Functie-eisen

Je bent tenminste in het bezit van een HBO opleiding bouwkunde of aanverwante. Relevante ervaring is een pre en je bent zowel technisch als commercieel vaardig. Je hebt een hoge mate van kennis van Excel en Autocad. Je hebt een proactieve houding en werkt goed zelfstandig.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt u door onze opdrachtgever een arbeidsovereenkomst aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.