Ervaren Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Namens onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een ervaren werkvoorbereider die zijn of haar sporen heeft verdiend in de prefab.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een eigentijdse aannemer in de regio Brabant. Het bedrijf is actief in de prefab. De projecten zijn complex en zeer gevarieerd.

Functie

Als zelfstandig werkvoorbereider zult u de gehele werkvoorbereiding verrichten, dit zowel in technische- als organisatorische zin.U controleert bestekken, details en uitvoeringstekeningen en stelt planningen op. U onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers en verricht nacalculaties. De werkvoorbereiding geschiedt vanuit het kantoor van onze opdrachtgever. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders en de projectleiding.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MTS of HTS opleiding Bouwkunde en minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider prefab. U heeft kennis van verschillende contractvormen waaronder UAV-GC. U heeft ervaring met afbouw en installaties. U werkt zelfstandig, bent accuraat, stressbestendig en loyaal. U woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een leuke, afwisselende en zelfstandige functie in een jonge, dynamische en transparante werkomgeving.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.