Ervaren werkvoorbereider (projectleider) – Gorinchem

Introductie

Jij bent een projectleider/werkvoorbereider met een gezonde dosis lef en die altijd op zichzelf blijft vertrouwen in risicovolle situaties! Jij bent diegene die graag aan de wat grotere onderhoudsprojecten wil gaan werken in de bouw.

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf die destijds over is genomen door de 4 zonen. Er heerst een echte familie sfeer met betrokken en vakbekwame mensen die altijd kiezen voor kwaliteit. Elk project vereist een eigen aanpak, wat wel voor elk project het zelfde is , is de combinatie van de juiste mensen, een efficiënte aanpak en een constante kwaliteit. Je komt te zitten op de afdeling projectleiding/werkvoorbereiding met 10 anderen collega’s. De projecten die ze doen zijn over het algemeen in de randstad en ze doen zowel woningbouw als utiliteitsbouw met een projectgrootte tussen de 5-15 miljoen euro.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de totale realisatie vanaf het moment van opdrachtverstrekking tot en met de oplevering. Je werkt samen met de werkvoorbereiding en voert ook zelf werkzaamheden uit als werkvoorbereider, uitvoerders en zorgt voor de de inkoop (inclusief selectie onderaannemers en leveranciers). Als projectleider bent je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van (groot)onderhoudsprojecten met betrekking tot de beheers aspecten tijd, geld, kwaliteit, veiligheid en informatie en organisatie.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO Bouwkunde diploma en heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring in dezelfde of een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van een gezonde dosis lef, je bent proactief, communicatief vaardig en je beschikt over een sterk ontwikkelde helikopterview. Communicatie is zowel intern als extern een goede eigenschap van jou en je vindt het een uitdaging om medewerkers te inspireren en motiveren. Daarnaast heb je een oog voor detail en wil je in het werk de puntjes op de “i” zetten.

Aanbod

Je zal starten op basis van een detacheringscontract met de intentie een vast dienstverband na de betreffende periode. Wij volgen het UTA CAO en krijgt u bij ons zowel primaire als secundaire goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.