Ervaren werkvoorbereider nieuwbouw – Leiden

Introductie

Jij bent die ervaren werkvoorbereider die zijn of haar sporen heeft verdiend in de nieuwbouw!

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer gevestigd uit de omgeving Den Haag met al meer dan 90 jaar aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en waardevolle projecten in de gezondheidszorg. Naast nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn ze ontzettend sterk in de uitvoering en voorbereiding van transformatie- en herontwikkelingsprojecten. De opdrachtgever heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst met stuk voor stuk verstand van hun vak. De opdrachtgever ontwikkelt zelf ook woningbouwprojecten zowel zelfstandig als in opdracht van beleggers.

Functie

Als zelfstandig werkvoorbereider ga je de gehele werkvoorbereiding verrichten, dit zowel in technische- als organisatorische zin. De werkvoorbereiding geschiedt vanuit het kantoor van de opdrachtgever. Je werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders en de projectleiding.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MTS of HTS opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. Je werkt zelfstandig, je bent accuraat, stressbestendig en loyaal. Daarnaast ben je woonachtig in Zuid-Holland.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt je een zelfstandige functie met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.