Ervaren uitvoerder (Hoogbouw) Vaste baan – Rijswijk

Introductie

Jij bent diegene die er elke dag voor zorgt dat het werk op de bouwplaats volgens planning verloopt!

Organisatie

De opdrachtgever is een echt bouw- en vastgoedbedrijf, Ze houden zichzelf bezig met het bedenken, bouwen, financieren, beheren en onderhouden van gebouwen. Binnen de organisatie heersen 3 belangrijke kernwaarden namelijk betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Ze zijn zich heel erg bewust van de rol in de samenleving. Het werk wat ze doen ligt heel erg onder een vergrootglas en hebben daarom een grote verantwoordelijkheid voor wat ze doen en hoe ze dit doen. Ze houden zich voornamelijk bezig met woningbouw projecten, dit kunnen zowel grondgebonden woningen als appartementen zijn.

Functie

Als uitvoerder zorg jij ervoor dat alles op de bouwplaats vlekkeloos verloopt en de planningen worden nageleefd. Je bent je er erg van bewust dat je samen met je team iets creëert waar mensen voor langere tijd gaan wonen. Je hebt natuurlijk nauw contact met leveranciers, onderaannemers en natuurlijk je collega’s. Het betreft een appartementen complex met 49 appartementen in de regio van het kantoor in Rijswijk, Ook zorg je voor de voortgang van en de controle op de kwaliteit van het werk van eigen personeel en personeel van onderaannemers.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van van een MBO diploma bouwkunde met daarnaast minimaal 8 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder in de woningbouw (Hoogbouw). Daarnaast bezit je ook je VOL VCA en heb je ervaring met het aansturen van mensen.

Aanbod

Het betreft een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever waarbij het salaris afhankelijk is van kennis en ervaring. Je krijgt een lease auto van de zaak en je komt terecht in een leuk en hecht team.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.