Ervaren Projectleider – Omgeving Zaltbommel

Introductie

Wil jij bij een ondernemende aannemer werken als projectleider en verantwoordelijk zijn voor meerdere kleine bouwprojecten, dan is dit jouw uitdaging je doet het gehele bouwproces van calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering.

Organisatie

De organisatie is een middelgrote aannemer die actief is in verbouw, onderhoud, nieuwbouw van woningen, kantoren, zorgcomplexen en scholen. Het werkgebied van deze aannemer is in de Provincie Gelderland, Noord- Brabant, Utrecht en de Drechtsteden. De organisatie is werkt dagelijks met ruim 60 man personeel aan tal van verschillende bouwprojecten.

Functie

Als projectleider klein bouwprojecten, krijg je te maken met verschillende klanten van particulier tot scholen en variërend van onderhoud, verbouw, aanbouw en nieuwbouw projecten.
Jij bent verantwoordelijk voor het project van begin tot een tevreden klant. Je geeft leiding aan een toegewezen projectteam en jij bepaald de bouwmethodiek en aanpak en je vergeet niet het V&G plan op te stellen en bij de houden.
Verder ben je verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering van het project. Je koopt het project in en zorgt voor een gedegen voortgang, resultaat en kwaliteit.

Functie-eisen

Ben jij een ondernemende projectleider die ervaring heeft in meerdere kleine bouwprojecten van particulier tot zakelijke klant en je handen niet omdraait voor een calculatie of werkvoorbereiding dan zie ik uit naar jouw sollicitatie.
Wij vragen voor de rol een projecteider, die meerdere jaren ervaring heeft en een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en het is een pré als je ervaring hebt met BIM en LEAN processen.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende job binnen een allround aannemersbedrijf waar gedreven mensen werken met een hands-on mentaliteit.
Afhankelijk van jouw ervaring kan je een salaris verwachten tussen de 4000 en 5200 euro bruto per maand, een leaseauto, laptop en telefoon.
Na de inleenperiode krijg je een vaste baan aangeboden bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.