Ervaren Projectleider Architectenbureau – Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging bij een veelzijdig erkend restauratie architectenbureau, dan heeft deze organisatie voor jou een mooie werkplek in het ontwerpteam.

Organisatie

De organisatie is een veelzijdig en erkend restauratie architectenbureau met een rijke historie en betrokken bij vele restauratiewerken van monumentale gebouwen in Nederland.

Functie

Als projectleider werk je samen met collega ontwerpmanagers aan een grote diversiteit van projecten. De ene keer werk je aan het ontwerp van een nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratieproject en stuur jij het ontwerpproces aan. Je stelt de planningen, budgetten op en bewaak je de kwaliteit en budgetten. Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van het project.

Functie-eisen

De projectleider die wij zoeken herkent zich in het volgende profiel. Je hebt een HBO/WO bouwkunde opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan bij een architectenbureau. Je bent sterk in het organiseren en bewaken van de werkprocessen en je stelt je flexibel op. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en pro-actief opstelt, want elk detail ontgaat jou niet. Je weet de bouwkundig tekenaars te motiveren en te inspireren om het ontwerp zo goed mogelijk uit te werken.

Aanbod

Je komt te werken in een prettig en betrokken team waar je aan uitdagende projecten gaat werken. Bij deze organisatie ben je niet zo maar een projectleider, want het is jouw project waar jij verantwoordelijk voor bent en jij begeleid het van begin tot het eind.
Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus. .

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.