Ervaren Calculator Renovatie (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Je komt te werken bij een regionaal opererend aannemingsbedrijf. Als ervaren calculator draag jij zorg voor de complete calculaties, voornamelijk in de renovatie en onderhoudssector!

Organisatie

Je komt te werken bij een landelijk opererend familiebedrijf. Haar hoofdvestiging is gevestigd in het Oosten van het land maar in de Randstad heeft zij twee satelliet vestigingen. Je komt te werken op de vestiging te Amsterdam met 10 collega’s op kantoor en 10 bouwplaatsmedewerkers. Momenteel wordt 80% van de opdrachten verkregen binnen renovatie- en onderhoudsprojecten maar er worden steeds meer nieuwbouwprojecten vanuit het hoofdkantoor doorgeschoven naar deze vestiging.

Functie

Jij draagt als ervaren calculator zorg voor het opstellen van een optimale kostprijsberekening voor de uit te voeren projecten aan de hand van de benodigde projectdocumenten. Projecten worden verkregen vanuit bouwteam, eigen netwerk of eigen ontwikkeling. Je zorgt voor het afnormen en afprijzen van de projecten en uiteraard voor de ABK-begroting.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal een diploma MTS bouwkunde. Een geldig certificaat VCA VOL is een pre. Je hebt daarnaast ruime ervaring met het calculatieprogramma IBIS trad en ervaring met Navision is een pre. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een contract aan te bieden. Het salaris is conform CAO en een leaseauto bestaat tot de mogelijkheid.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.