Ervaren Calculator (Grote projecten) – Rotterdam

Introductie

Jij bent de ervaren calculator met ervaring in nieuwbouw projecten variërend van 5 tot 60 miljoen euro.

Organisatie

De opdrachtgever is actief in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw en heeft in de afgelopen decennia mooie en uiteenlopende projecten gerealiseerd. Een duurzame relatie opbouwen met de klant staat voorop. Op de afdeling werkt een ervaren team dagelijkse aan calculaties, ramingen en optimalisaties voor de acquisitie van nieuwe projecten en het proces van ontwikkeling tot uitvoering te ondersteunen.

Functie

Als calculator sta je aan de basis van het bouwproject. De werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeel je verschillende contractstukken en verkoopdocumentatie, formuleer je bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorg je voor een correcte overdracht van gegevens aan het projectteam.

Functie-eisen

Je bent een logisch denkende bouwer. Inzicht in bouwprocessen en inzicht in cijfers zijn jou niet vreemd. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de richting bouwkunde met minimaal 5 jaar werkervaring als calculator. Je kan zelfstandig begrotingen, bouwtijd en bouwplaats kosten bepalen. IBIS-TRAD, Excel en Word hebben voor jou geen geheimen. Ervaring met grotere projecten variërend van 5 t/m 60 miljoen euro.

Aanbod

Het betreft hier een werving & selectie opdracht dis je zal rechtstreeks in dienst gaan bij de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.