EPA-W(U) adviseur (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Jij bent een ambitieuze kandidaat die in zichzelf wilt investeren en uit wil groeien tot een ervaren bouwkundig adviseur.

Organisatie

De opdrachtgever focust zich op het optimaliseren van het vastgoedbeheer. Verder houden ze zich bezig met verschillende vormen van keuringen, inspecties en inventarisatie. Zo willen ze het beheer zo effectief en efficiënt mogelijk maken. Het technische en commerciële beheer doen ze voornamelijk voor grotere particulieren en beleggers. Daarnaast beheren ze in samenwerking met een externe partij ook een aantal V.v.E’s.

Functie

Als EPA-W(U) adviseur stel je energie labels op voor de opdrachtgever. Dit doe je door middel van een (technische) opname ter plaatse of op basis van bouwtekeningen en bestekken. Daarnaast stel je adviezen op m.b.t. energetische verbeteringen van het object.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO diploma bouwkunde, gediplomeerd EPA adviseur of bereid zijn dit te behalen en relevante ervaring in de bouw.. Verder heb je kennis van MS office ( Word,Excel, en Outlook). Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer en woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

De opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de mogelijkheid om door te groeien en je bezig te gaan houden met (D)MJOP’s en ‘vastgoedmanagement’.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.