EPA-W(U) adviseur – Regio Rotterdam

Introductie

Jij bent de jonge ambitieuze kandidaat die in zichzelf wilt investeren en uit wil groeien tot een ervaren bouwkundig adviseur.

Organisatie

Onze opdrachtgever focust zich op het optimaliseren van uw vastgoedbeheer. Verder houden ze zich bezig met verschillende vormen van keuringen, inspecties en inventarisatie. Zo willen ze het beheer zo effectief en efficient mogelijk maken. Het technische en commerciële beheer doen ze voornamelijk voor grotere particulieren en beleggers. Daarnaast beheren ze in samenwerking met een externe partij ook een aantal V.v.E’s.

Functie

Als EPA-W(U) adviseur stel je energielabels op voor de opdrachtgever. Dit doe je door middel van een (technische) opname ter plaatse of op basis van bouwtekeningen en bestekken. Daarnaast stel je adviezen op m.b.t. energetische verbeteringen van het object.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO diploma bouwkunde, gediplomeerd EPA adviseur of bereid zijn dit te behalen. Verder heb je kennis van MS office ( Word,Excel, en Outlook). Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.

Aanbod

De opdrachtgever bied een marktconform salaris en de mogelijkheid om door te groeien en je bezig te gaan houden met (D)MJOP’s en ‘vastgoedmanagement’.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.