Enthousiaste BIM coördinator/werkvoorbereider – Werkendam

Introductie

Heb jij ervaring met BIM en wilt u de verantwoordelijkheid over een over meerdere projecten dan zijn wij opzoek naar u!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer die zicht bezig houdt met zowel ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Dit doen ze al meerdere generaties lang en zorgen ervoor dat gebruikers en eigenaren van gebouwen wonen en werken in een betrouwbare omgeving. Binnen de organisatie wordt er veel waarde gehecht aan verduurzaming. Het is een echt familiebedrijf met een hoge betrokkenheid binnen de organisatie. Kernwaarden binnen de organisatie “Samen”, “Vernieuwend”, “Betrouwbaar” en “Plezier”

Functie

Als BIM coördinator/werkvoorbereider werk je in een team met onder andere de projectleider en de uitvoerder. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de BIM coördinatie en de werkvoorbereiding van een of meerdere projecten tegelijk en zorg je voor de juiste gegevens stroom. Verder houd je je bezig met offertes opvragen, het uitwerken van de bouwplaats tekeningen en logistiek. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor onderaannemers en leveranciers en heb nauw contact met de uitvoerder.

Functie-eisen

De opdrachtgever wil graag iemand met kennis en niveau gelijkwaardig aan MBO met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en soortgelijke projecten. Men moet bekend zijn met de software voor de bouw en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk en uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.