Directievoerder Bouwkunde – Rotterdam

Introductie

Met spoed gezocht: directievoerder bouwkunde die toe is aan een nieuwe uitdaging

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snel groeiend adviesbureau gevestigd in de regio Rotterdam.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het maken van voortgangs- en financiële rapportages zowel intern als extern. U neemt tijdig maatregelen bij te verwachten afwijkingen inzake planning, kwaliteit en budget. U houdt de dossiers met betrekking tot contractbeheersing en het opstellen van contracten en bouwverslagen. U onderhoudt de contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders. U maakt offertes en bewaakt de voortgang daarvan.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO of TU opleiding Bouwkunde. U bent communicatief vaardig, gedreven, oplossingsgericht en gericht op samenwerking. U bent bekend met de verschillende contractvormen en van toepassing zijnde wet- en regelgeving. U bent initiatiefrijk, enthousiast en flexibel. U bent in het bezit van VCA-vol. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u uitdagende, spraakmakende projecten. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Gezien de groei die de organisatie doormaakt zijn doorgroeimogelijkheden volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.