Onze missie

Onze missie

In onze visie zal in de bouwkunde en civiele techniek flexibele arbeid altijd een rol van betekenis spelen. Dit is inherent aan het projectmatige karakter van de werkzaamheden. Bovendien is, mede door elkaar opvolgende crises, meer dan ooit aangetoond dat verantwoorde flexibiliteit van (over)levensbelang is.

Ook Centerpoint bouwt. Het is onze missie te bouwen aan goede ervaringen van zowel onze opdrachtgevers als onze (interim) professionals. Alles wat we doen moet bijdragen aan een voortdurende positieve beleving die een opdrachtgever of (interim) professional heeft vanaf het eerste moment dat er contact is met Centerpoint.

Centerpoint wil ambities van (interim) professionals helpen realiseren door ze, bij voorkeur, te leiden naar een vast dienstverband al dan niet voorafgegaan door een detacheringperiode. Toch zullen er altijd professionals zijn die zich niet te snel willen binden. Zij geven er de voorkeur aan te werken voor telkens wisselende bedrijven en (bijzondere) projecten in het belang van hun verdere persoonlijke ontwikkeling. En ook voor hen staat Centerpoint klaar.

War Child

Centerpoint steunt Warchild al weer 8 jaar omdat wij hun missie heel belangrijk vinden. Eén op de vijf kinderen groeit wereldwijd op in conflictgebieden en dat aantal is helaas de afgelopen 20 jaar verdubbeld. Warchild creëert een veilige plek voor kinderen en geeft ze de kans om te kunnen spelen, te leren, zelfvertrouwen te winnen en aan een toekomst te denken. En iedereen heeft recht op een toekomst! Daarom blijft Centerpoint Warchild steunen!