Design Manager UK. Vaste baan! – Tilburg

Introductie

Combineer jij vormgeving en functionaliteit met technische en financiële haalbaarheid? En wil je samen met je team werken aan design & build projecten in Engeland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

In Engeland is de opdrachtgever volledig gespecialiseerd in de Design & Build realisatie van sport en leisure centra. Omdat de opdrachtgever aan het groeien is in Engeland zijn we op zoek naar versterking. Je zal voornamelijk in Nederland werkzaam zijn en per 2 weken 2 overnachtingen doen in de UK. De klanten van de opdrachtgever variëren van bedrijven tot gemeenten en multinationals.

Functie

Als design manager heb je echt invloed op de ontwikkeling en planning van je projecten. Je bent vanaf het voorlopig ontwerp tot en met oplevering verantwoordelijk voor het ontwerp. Je bent de spil van het ontwerpteam en stuurt de architect, constructeurs en de ontwerpende partners aan. Je bent de sparringpartner van de projectleider en zorgt met het team op locatie voor de bouwtechnische begeleiding van het project. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en van uit de bouwlocaties in Engeland coördineer jij het ontwerpproces van zwembaden en sportcentra.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Bouwkunde en teamplayer pur sang. Je bent leergierig en kiest voor slimme oplossingen. Je weet anderen te motiveren en je kan goed onder druk presteren. Je hebt een goed ontwikkelde helicopterview en je bent flexibel. Je bent communicatief en makkelijk in de omgang. We zoeken een sterke persoonlijkheid die de kar kan trekken.

Aanbod

De opdrachtgever is een familiebedrijf en de teams zijn hecht, open en sociaal. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden. Ook wordt in je ontwikkeling geïnvesteerd. Salaris is markconform naast een auto, laptop en mobiele telefoon. Ook ontvang je een goede buitlandtoeslag.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.