De enige tijdelijke pagina

Deze pagina is bedoeld om aan te geven welke maatregelen Centerpoint heeft genomen in het belang van de gezondheid van ons allemaal.

Coronaproof

Onze consultants zijn, vanaf medio Maart, vanuit hun thuiskantoor aan de slag geweest maar op 11 Mei jl. zijn wij weer, op 3 van de 4 vestigingen, aan de slag gegaan nadat deze “Coronaproof” waren gemaakt. Op de vestiging in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn wij nu in staat om de RIVM voorschriften na te leven. Op onze vestiging in Den Bosch was dat niet mogelijk. Deze blijft dan ook gesloten tijdens de gehele Coronaperiode. De werkzaamheden van Den Bosch worden voortgezet vanuit onze vestiging in Rotterdam.

Coronaprotocol

Per vestiging heeft Centerpoint een protocol opgesteld met als uitgangspunt het veilig kunnen werken in een veilige omgeving voor alle betrokkenen. Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als men liever online met ons in contact wilt komen. Dat is mogelijk via Facetime en Teams. De verschillende Coronaprotocollen per vestiging zijn als volgt;

Protocol Centerpoint Rotterdam
Protocol Centerpoint Amsterdam
– Protocol Centerpoint Utrecht

Alle eerder geplande externe evenementen zijn geschrapt om geen onnodige extra risico’s te lopen. Op de sites van de Rijksoverheid en Bouwend Nederland staat meer relevante informatie.

0 replies on “Corona”