Coördinator Service en Onderhoud – Utrecht

Introductie

Het betreft hier een functie waar uw organisatietalent op de proef wordt gesteld!

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een internationaal opererend aannemingsbedrijf. Binnen haar organisatie kent zij ook een afdeling service en onderhoud voor kleinschalige projecten tot 100K in de utilitaire sector. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de regio’s Noord Holland en Utrecht.

Functie

Binnen een team van 9 man bent u verantwoordelijk voor het inplannen van de werkzaamheden. Allerhande storingen komen via een centrale uiteindelijk bij u binnen. Tussen de lopende projecten bent u verantwoordelijk voor het inplannen van de timmerlieden op de projecten. Daarnaast onderhoudt u de contacten met de klant, onderaannemers en leveranciers. Taken en verantwoordelijkheden:

  • vervaardigen van de dagelijkse en wekelijkse planningen
  • verantwoordelijk voor de storingsplanningen
  • verwerken van de verschillende aanvragen
  • nauw contact met de opdrachtgever
  • verbeteren van de processen
  • aansturen en controleren van onderaannemers
  • controle van facturen
  • maken van offertes


Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Naast u opleiding hebt u ook de nodige praktijkervaring. Deze ervaring moet u helpen om het werk goed te kunnen inschatten. U bent woonachtig in de regio Utrecht of Amsterdam.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detachering van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u door onze opdrachtgever in dienst genomen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.