Coördinator Kopersbegeleiding – Dordrecht

Introductie

Wij zijn met spoed op zoek naar een zelfstandige kopersbegeleider met HBO Bouwkunde en minimaal 4 jaar ervaring als kopersbegeleider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met name actief in woningbouw. Het bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur.

Functie

Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van kopers van woningen. U houdt zich bezig met het in kaart brengen en administratief verwerken van meer- en minderwerk. Ook adviseert u kopers bij gewenste veranderingen in de woning. Binnen de functie heeft u verschillende interne en externe contacten naast de koperscontacten, hierbij valt te denken aan onderaannemers, leveranciers, projectleiding, technische werkvoorbereiding en uitvoering. Een representatieve baan met veel persoonlijke contacten met kopers. U verricht uw werkzaamheden op kantoor. U werkt nauw samen met de verkoopmanager en rapporteert aan de bedrijfsleider.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HTS opleiding bouwkunde en minimaal vier jaar ervaring als zelfstandig kopersbegeleider. U bent communicatief vaardig, representatief, technisch inhoudelijk sterk en u bent gewend met verschillende kopersgroepen te communiceren. U bent op korte termijn beschikbaar voor voor 32 of 40 uur per week.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een marktconform salaris en veel vrijheid bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.