Constructief Tekenaar 3D – Eindhoven

Introductie

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste constructief tekenaar 3D

Organisatie

Deze organisatie levert een functionele en esthetische bijdrage aan bouwconstructies van kantoren, woningen en industriële gebouwen.

Functie

Als constructief tekenaar werkt u o.a. met Allplan en Tekla structures aan verschillende beton- en staalconstructies. U bent de spin in het web als het gaat om het engineeringstraject en verzorgd de interne en externe contacten.

Functie-eisen

Wij vragen minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring met het uittekenen van beton- en staalconstructies. U heeft kennis van Allplan 3D en Tekla structures en relevante werkervaring als tekenaar.

Aanbod

Naast het werken in een enthousiast team van collega’s kunt u rekenen op een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.