Constructie tekenaar – Utrecht

Introductie

Ik zoek een Constructie tekenaar 3D Modelleur complexe woning en utiliteitsbouw projecten

Organisatie

De organisatie is een innovatief ingenieursbureau voor woningbouw, zorg en welzijn, bedrijfsgebouwen en monumenten.

Functie

Als constructie tekenaar ben je actief met behulp van Revit of Tekla aan een van onze projecten. Je tekent alle technische fases zelfstandig uit en overlegt met de constructeur over het gehele project.

Functie-eisen

Als constructief tekenaar heb je een afgeronde hbo opleiding richting constructie gevolgd en bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring.
Voor deze functie nodig ik zowel startende als ervaren constructie tekenaars uit om te reageren.

Aanbod

Dynamische werkomgeving met leuke opdrachtgevers om voor te werken. Je komt te werkten in een prettig projectteam aan diversiteit van projecten.
Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.