Constructeur Projectleider – Veenendaal

Introductie

Wij zoeken een gedreven Constructeur projectleider

Organisatie

onze relatie is een toonaangevende ingenieursbureau met een informele werksfeer.

Functie

De constructeur projectleider die wij zoeken heeft zijn sporen verdient in het maken van constructieve berekeningen en ontwerp van complexe gebouwen variërend van woontorens en kantoren.
U maakt een opzet van het project en begeleid uw interne collega op het uitwerken van de technische berekeningen en tekeningen.
De functie vraagt van u een flexibele en oplossingsgerichte aanpak en door uw ervaring kunt u snel schakelen. Tijdens de uitvoeringsfase begeleid u het project en doet u controles op de bouw en zit u bouwvergaderingen bij.

Functie-eisen

Door de veelzijdigheid van de functie vragen wij van u het volgende.
Een afgeronde opleiding constructie op HBO of TU niveau
Ervaring in een soort gelijke rol of dat u toe bent aan een volgende stap in uw carrière.

Aanbod

Naast een prettige werksfeer bieden wij u een goed salaris en volgen wij de CAO.
Bij deze relatie is er ruimte voor flexibele werktijden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.