Constructeur Bouw (Vaste baan) – Almere

Introductie

Het uitwerken en berekenen van bouwkundige constructies en het eventueel begeleiden van dit proces, dat zijn de uitdagingen waaraan je wordt blootgesteld!

Organisatie

De opdrachtgever betreft een ingenieursbureau met diverse vestigingen en 85 werknemers. Bij het uitwerken van de projecten voor haar opdrachtgevers werken zij volgens het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitssysteem. Waardoor zij deze projecten op een eenduidige manier aanpakken en het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever wordt gewaarborgd. Het bureau heeft meer dan 55 jaar technische ervaring in huis en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie.

Functie

Je maakt ontwerp- en dimensioneringsberekeningen en je overlegt over constructieve zaken met de projectteamleden. Je draagt definitieve constructieve schetsen over aan de tekenaars en je adviseert met name de tekenaars en bestekschrijvers over constructie technische zaken c.q. bestekken. Daarnaast maak je detailberekeningen, controleert tekenwerk van derden en je vervaardigt verschillende planningen ten behoeve van de uitvoeringsfase.

Functie-eisen

Voor deze functie bent je minimaal in het bezit van het diploma HTS bouwkunde en je hebt enkele jaren ervaring als constructeur. Je bent bedreven in het werken met software pakketten als Technosoft en SCIA-Engineer. Je bent stabiel, dienstverlenend, nauwkeurig en draagt op een positieve manier bij aan de sfeer op het bureau.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden die bij goed functioneren verlengd zal worden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sybren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.