Constructeur Bouw – Almere

Introductie

Het uitwerken en berekenen van bouwkundige constructies en het eventueel begeleiden van dit proces. dat zijn de uitdagingen waaraan u wordt blootgesteld!

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een ingenieursbureau met meerdere vestiging en 90 werknemers. Bij het uitwerken van de projecten voor haar opdrachtgevers werken zij volgens het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitssysteem, waardoor zij deze projecten op een eenduidige manier aanpakken en het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever wordt gewaarborgd. Het bureau heeft meer dan 50 jaar technische ervaring in huis en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie en aan verdieping in het vakgebied.

Functie

U maakt ontwerp- en dimensioneringsberekeningen en u overlegt over constructieve zaken met de projectteamleden. U draagt definitieve constructieve schetsen over aan de tekenaars, adviseert met name tekenaars en bestekschrijvers over constructietechnische zaken c.q. bestekken. Daarnaast maakt u detailberekeningen, controleert tekenwerk van derden en u vervaardigt verschillende planningen ten behoeve van de uitvoeringsfase.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van het diploma HTS bouwkunde en u hebt enkele jaren ervaring als constructeur. U bent stabiel, dienstverlenend, nauwkeurig en draagt op een positieve manier bij aan de sfeer op het bureau.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden die bij goed functioneren verlengd zal worden. De arbeidsvoorwaarden zijn markt conform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.