Constructeur beton en staal Utiliteitsbouw (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Wij zoeken ter uitbreiding van het projectteam een ervaren Bouwkundig Constructeur voor complexe utilitaire werken. Je werkt in een teamprojectteam onder leiding van een projectleider en je bent verantwoordelijk voor de gehele constructie van het gebouw. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste constructieve ontwerpen en berekeningen, aan de hand van jouw gegevens gaat de constructief tekenaar aan de slag.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend constructie bureau en is betrokken bij complexe utiliteitsgebouwen en zorgcomplexen die in Nederland worden gebouwd.

Functie

Als Constructeur heb je de nodige praktijkervaring opgedaan op gebied van woningbouw, welzijn en zorg, bedrijfspanden en monumenten.
Je werkt samen in een projectteam van projectleider en constructietekenaars de opdrachten van onze klanten uit.
Jouw rol is het maken van alle technische berekeningen en geef je een belangrijke aanzet tot ontwerp en detailtekeningen.
De projecten worden in beton, hout en staal uitgevoerd.

Functie-eisen

De constructeur die wij zoeken heeft een afgeronde hbo opleiding bouwconstructies en minimaal 3 jaar werkervaring.

Aanbod

Je komt te werken in een prettig projectteam en je kan een zelfstandige functie verwachten met een daarbij behorende salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
De opdrachtgever geeft de voorkeur aan een werving en selectie procedure, waardoor jij direct bij dit bureau in dienst komt.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.