Commercieel Manager Bouw – Rotterdam

Introductie

Commercieel manager gezocht die passie heeft voor het realiseren van omzetgroei met netwerken als tweede natuur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. De organisatie telt circa 50 medewerkers en is gespecialiseerd in planmatig onderhoud, transformatie, nieuwbouw en renovatie/afbouw. Daarnaast streeft men naar kwaliteit met een no-nonsense mentaliteit.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetgroei door onder andere new business te genereren. Netwerken en nauw samenwerken met de klant is erg belangrijk voor u. Door goed contact met de klant weet u altijd wensen om te buigen naar oplossingen. U ziet kansen in de markt en weet deze te benutten middels een goede propositie. Daarnaast rapporteert u aan de directie.

Functie-eisen

U bent minimaal in het bezit van een HBO diploma in een commerciële richting en heeft aantoonbare affiniteit met renovatie en onderhoud. Verdere persoonlijke ontwikkeling vindt u belangrijk, u bent leergierig, gedreven en een echte aanpakker met de Rotterdamse mentaliteit. Daarnaast bent u niet snel uit het veld geslagen, communicatief vaardig en gericht om een goede samenwerking tussen u en uw klanten. U bent op korte termijn beschikbaar en woonachtig in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.