Civiele Calculator/werkvoorbereider – Zeeland

Introductie

U bent diegene die altijd zorgt voor een correcte uitvoering, voortgang en afronding van diverse projecten? Dan hebben wij de juiste functie voor u.

Organisatie

De opdrachtgever is van oorsprong een aannemingsbedrijf- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Met deze brede kennis en ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten zij zich ook op andere werkgebieden. De opdrachtgever is onderdeel van een groep met ieder een eigen specialisme. Het machinepark wat ze beheren is modern en divers waardoor zij door intensieve samenwerking binnen de groep grote en multidisciplinaire projecten ook efficient kunnen uitvoeren. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Functie

Je gaat er voor zorgen dat diverse projecten op een correcte wijze worden uitgevoerd en afgerond. Daarnaast bewaak je het gehele voortgang proces. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor het calculeren, kostprijs bepalen en het zoeken naar oplossingen voor zowel kleine als grotere werken in het GWW.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO opleiding civiele techniek met ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in het werken in team verband en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent stressbestendig en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

In eerste instantie gaat het om een detacheringsperiode vooraf dat je in dienst gaat bij de opdrachtgever. Er wordt een marktconform salaris geboden, vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.