Onze missie

In onze visie zal in de bouwkunde en civiele techniek flexibele arbeid altijd een rol van betekenis spelen. Dit is inherent aan het projectmatige karakter van de werkzaamheden. Bovendien is, mede door elkaar opvolgende crises, meer dan ooit aangetoond dat verantwoorde flexibiliteit van (over)levensbelang is.

Ook Centerpoint bouwt. Het is onze missie te bouwen aan goede ervaringen van zowel onze opdrachtgevers als onze (interim) professionals. Alles wat we doen moet bijdragen aan een voortdurende positieve beleving die een opdrachtgever of (interim) professional heeft vanaf het eerste moment dat er contact is met Centerpoint.

Centerpoint wil ambities van (interim) professionals helpen realiseren door ze, bij voorkeur, te leiden naar een vast dienstverband al dan niet voorafgegaan door een detacheringperiode. Toch zullen er altijd professionals zijn die zich niet te snel willen binden. Zij geven er de voorkeur aan te werken voor telkens wisselende bedrijven en (bijzondere) projecten in het belang van hun verdere persoonlijke ontwikkeling. En ook voor hen staat Centerpoint klaar.

Centerpoint Advies

Onze Vacatureservice

De vacatureservice is een ideaal middel als je je aan het oriënteren bent. Natuurlijk komt het voor dat een door ons gepubliceerde vacature past bij jouw ambities. Maar nog vaker, zo is onze ervaring, is maatwerk vereist en gaan wij voor je op zoek naar de juiste vacature.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures in jouw regio neem dan een abonnement op onze Vacatureservice.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit jouw perspectief. Het gaat per slot van rekening om jouw carrière. Daarom begrijpen wij heel goed dat een volgende stap naadloos moet aansluiten op jouw wensen en eisen. Overweeg je een volgende carrièrestap maar wil je eerst weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan kan je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via een open sollicitatie formulier.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “Missie”