Actuele vacatures

Onderstaand een aantal van onze actuele vacatures. Centerpoint publiceert niet alle vacatures als er sprake is vrijwel dezelfde functie in dezelfde regio. Bovendien worden sommige vacatures niet voor publicatie vrijgegeven. Het is daarom raadzaam om contact met ons op te nemen. En dat moet je zeker doen als de gepubliceerde vacatures niet aansluiten op jouw ambities! Dan kan maatwerk een oplossing zijn. Wil je reageren dan kan dit via het Sollicitatieformulier.

Overweeg je een volgende carrièrestap maar wil je je eerst goed oriënteren? Maak dan je wensen kenbaar maken via een persoonlijke mail. Je kunt dan aangeven dat wij je, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor je te hebben.

Vacatures in de bouw

Onze Vacatureservice

De vacatureservice is een ideaal middel als je je aan het oriënteren bent. Natuurlijk komt het voor dat een door ons gepubliceerde vacature past bij jouw ambities. Maar nog vaker, zo is onze ervaring, is maatwerk vereist en gaan wij voor je op zoek naar de juiste vacature.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures in jouw regio neem dan een abonnement op onze Vacatureservice.

Projectleider Service & Onderhoud (Vaste baan) – Leiden

Wil jij graag dagelijks actief zijn met het oplossen van grotere of complexe storingen en klachten dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

Projectleider openbare ruimte (Vaste baan) – Amsterdam

Jij bent de ervaren man of vrouw die projecten in de openbare ruimte van initiatief naar realisatie brengt!
Bekijk vacature

Commercieel/Administratief medewerker sales (Vaste dienst) – Roosendaal

Wil jij het verkoopproces gaan begeleiden van zowel woningen als bedrijfsmatige objecten uit de eigen vastgoedportefeuille? Dan komen wij graag met jou in contact!
Bekijk vacature

Junior uitvoerder (infra) Vaste baan – Sint-Annaland

Jij hebt net je studie afgerond of hebt een aantal jaar ervaring als uitvoerder infrastructurele projecten dan komen wij graag in contact met jou!
Bekijk vacature

Planontwikkelaar – Eindhoven

Wil jij al vanaf het begin betrokken zijn bij mooie, uitdagende en complexe projecten? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een planontwikkelaar die wil werken bij een professionele en eigentijdse partner die door middel van kennis, ervaring en creativiteit meerwaarde biedt vanaf het prilste begin van de bouwplannen. 
Bekijk vacature

BIM Modelleur. Vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Wil jij toonaangevende utiliteitsbouwwerken 3D modelleren, dan is dit jouw uitdaging!Samen met jouw collega’s ga je zelfstandig aan de slag gaat in het bedenken van technische oplossingen. 
Bekijk vacature

calculator/werkvoorbereider – Nijmegen

De opdrachtgever, partner in vastgoedonderhoud, is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Resultaatgericht vastgoedonderhoud en beheer is een dynamisch proces dat jou past. Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk vacature

bouwkundige coördinator – Venray

We zijn voor de opdrachtgever op zoek naar een ”echte teamplayer” die houdt van organiseren! Die goed kan luisteren en de processen goed afstemt op die van de opdrachtgevers. 
Bekijk vacature

allround landmeter (junior/senior) – Projecten door heel Nederland

Wij zoeken ter versterking bij onze opdrachtgevers allround landmeters (junior/senior). Als Geo-medewerker lever je landmeetkundige diensten en producten voor verschillende opdrachtgevers van ingenieursbureau tot en met Rijkswaterstaat.De ideale landmeter is allround inzetbaar op infra (wegen, tunnels, spoor), gebouwen, kabels en leidingen, waterwegen en waterbouwprojecten. 
Bekijk vacature

Calculator Renovatie (Vaste Baan, direct bij de opdrachtgever in dienst) – Utrecht

Wij zoeken per direct op basis van een werving en selectieprocedure een Bouwkundig Calculator Renovatie. 
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures in de Bouwkunde en Civiele Techniek”