Calculator ( W+U bouw) – Rotterdam

Introductie

Heb jij ervaring als calculator in zowel onderhoud- verduurzamings- projecten als nieuwbouw projecten tussen de 1 en 14 miljoen euro?

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer uit de Randstad met onderhouds- verduurzamings- transformatie en nieuwbouwprojecten. Ze onderscheiden zich door onder andere echt samen te werken zowel downstream als upstream in de keten. Er wordt gewerkt met verschillende kernwaardes bestaande uit: betrouwbaar, betrokken, innovatief, kwaliteit en klantgericht.

Functie

De werkzaamheden zullen bestaan uit een aantal aspecten waaronder het bezoeken van de werklocatie voor het opnemen van het werk. Het uitvoeren van de calculatie voor projecten van 1 tot 14 miljoen euro voor zowel aanbestedingen als bouwteam werken. Daarnaast vraag je offertes op en vergelijkt deze van onderaannemers en leveranciers. Je stelt voorbereidende inkoopspiegels op, stelt afwijkingen tussen voor- en nacalculaties vast en beargumenteert voorstellen voor het bijstellen van normen, kengetallen of tarieven. Ook ondersteun je projectteams en ketenpartners tijdens aanbesteding en bouwteam werken.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO bouwkunde diploma met ervaring in de functie van calculator en bij voorkeur in de renovatie en onderhoud. Uiteraard ben je cijfermatig sterk en heb je kennis van IBIS-TRAD, AFAS en 12Build is een pre. Communicatief vaardig in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij uje vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.