Calculator/Wervoorbereider Burgerwerk – Nieuw Vennep

Introductie

Ben jij die ervaren calculator – werkvoorbereider die bouwprojecten calculeert, voorbereidt en begeleidt, zodat alles op rolletjes loopt? Ben jij de persoon die meegaat in het verduurzamen van vastgoed? Zo ja, reageer dan!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein regionaal opererend aannemingsbedrijf. Voor het bedrijf zijn 25 mensen werkzaam. Projecten worden in alle disciplines van de bouw gerealiseerd. Op dit moment ligt de nadruk op de woningbouw uit eigen ontwikkeling. De organisatie is vooruitstrevend wat betreft het duurzaam bouwen.

Functie

Je rekent in overleg met de directie de projecten door. Het betreft hier burgerwerk. Het gaat om het verduurzamen van bestaand vastgoed. Een optimale opbrengst is het doel en je denkt mee in gedetailleerde oplossingen. Voor diverse projecten koopt u materialen en manuren in.

Met jouw enthousiasme en inspiratie betrek je de particulieren bij het bouwen van hun droomhuis of het realiseren van hun duurzame verbouwing. Je komt dus ook bij de klanten thuis en je weet ze daarbij op hun gemak te stellen. Je zorgt ervoor dat het volledige project ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Van aanvraag tot oplevering begeleid je op efficiënte wijze het project.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde. Een van de belangrijkste eigenschappen die je dient te bezitten is dat je mee denkt in het vernieuwen van de bestaande bouwtechnieken. Je staat open voor het verduurzamen van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 9 maanden. Bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.