Calculator/Werkvoorbereider Villabouw – Hoorn

Introductie

Voor een klein regionaal aannemingsbedrijf zijn wij zoekende naar een ervaren calculator/werkvoorbereider met oog voor detail.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein aannemingsbedrijf actief in de luxe villabouw. Voor het bedrijf werken 4 man op kantoor en 7 man buiten. Zij zijn gespecialiseerd in de bouw van zeer luxe villa’s, voornamelijk in Noord Holland. Jaarlijks worden er enkele villa’s gebouwd met een gemiddelde bouwsom van 1,5 tot 2 miljoen euro. Daarnaast verrichten zij onderhoudswerkzaamheden voor vaste partijen in Noord Holland.

Functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig calculator/werkvoorbereider met ervaring in de luxe woningbouw. Projecten worden 1 op 1 verkregen. Er wordt gewerkt met een vaste architect of met de architect van de opdrachtgever. Na het verkrijgen van het bestek en tekeningen zal jij de calculatie en werkvoorbereiding van het project vervaardigen. Tevens verricht jij de inkoop voor de projecten. Ook de overall planning zal door jou gemaakt worden en in overleg met de voorman wordt de 6-weekse planning gemaakt. Tijdens de uitvoering houd je nauw contact met de architect, opdrachtgever en onderaannemers. Je bewaakt de planning, budget en kwaliteit. Je rapporteert direct aan de directeur.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je in ieder geval een diploma MTS bouwkunde en de nodige ervaring met projecten met een hoog afwerkingsniveau. Naast je technisch inzicht ben je ook goed in staat om overleg te voeren met de architect maar vooral de klant. Deze stelt zeer hoge eisen die op zijn tijd in het project ook kunnen wijzigen. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL en ben je bekend met het automatiseringsprogramma Kraan. Je bent woonachtig in West Friesland.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA CAO en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.