Calculator/Werkvoorbereider – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Mooie kans voor een calculator/werkvoorbereider met een MBO of HBO Bouwkunde opleiding die bij voorkeur ervaring heeft met schilderswerkzaamheden, daarin een aanvullende opleiding heeft gedaan of die zich in dit specialisme verder wil ontwikkelen.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een grote vastgoedonderhoudsorganisatie. Met zijn vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers in diverse disciplines voert onze opdrachtgever zeer uiteenlopende onderhoudsactiviteiten uit in de regio Brabant.

Functie

Als calculator verzorgt u samen met uw collega′s op het bedrijfsbureau de calculatie en werkvoorbereiding. U bent de schakel tussen de voorbereiding en uitvoering. Tevens bent u van A tot Z betrokken bij de realisatie van de projecten. Met uw klantgerichte werkwijze bent u dagelijks bezig met werkmethoden en kostprijsberekeningen. Meer-jaren onderhoudsbegrotingen zijn u op het lijf geschreven. U bent zowel op kantoor als op de projecten buiten regelmatig aanwezig.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde bij voorkeur aangevuld met een schildersopleiding en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als zelfstandig calculator/werkvoorbereider. U bent proactief, gedreven, collegiaal en u werkt zeer accuraat. U werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in Noord Brabant. Vanzelfsprekend bent u cijfermatig sterk.

Aanbod

U kunt rekenen op een leuke, afwisselende en uitdagende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.