Calculator / Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud – Delft

Introductie

Zelfstandige functie voor een ervaren calculator / werkvoorbereider renovatie en onderhoud met meer dan 5 jaar ervaring in renovatie en onderhoud

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Delft.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in renovatie en onderhoud. U zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. U zorgt ervoor dat uw projecten op rolletjes lopen. U werkt nauw samen met uw collega-projectleiders en rapporteert aan de bedrijfsleiding. Uw verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor en op locatie.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MTS of HTS opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig calculator / werkvoorbereider renovatie en onderhoud. U bent communicatief vaardig en administratief goed onderlegd. U bent gedreven, een harde werker en sterk in regelen en organiseren. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent per direct beschikbaar en u woont in de regio Rotterdam/Den Haag.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw functie. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.