Calculator/Werkvoorbereider Renovatie – Almere

Introductie

In deze functie bent u betrokken bij grootschalige renovatieprojecten in de woningbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een veelzijdig aannemingsbedrijf actief in de renovatie- en onderhoudsprojecten. Projecten worden voornamelijk bouwkundig verricht maar ze zijn ook actief in de civiele sector. Voor het bedrijf zijn 225 mensen werkzaam en haar werkgebied is de Randstad.

Functie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor zowel de calculatie als de werkvoorbereiding. Het gaar hier om grootschalige renovatieprojecten in de woningbouw. De meeste opdrachten worden vanuit een co-makership gerealiseerd. De nadruk voor deze functie ligt op de werkvoorbereiding. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het maken van een keuringsplan, VGM-plan en het projectdossier.

Functie-eisen

Voor deze functie hebt u minimaal een diploma MTS bouwkunde. U hebt kennis van alle relevante wet- en regelgeving en bent u in het bezit van een rijbewijs. Aangezien u veel contact zult hebben met de bewoners, worden u sociale vaardigheden op de proef gesteld.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Zij hanteren hun eigen arbeidsvoorwaarden en zijn niet aangesloten bij de UTA Cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.