Calculator/Werkvoorbereider Renovatie – Almere

Introductie

Jij bent betrokken bij grootschalige renovatieprojecten in de woningbouw. Dit kan zijn in bewoonde toestand. Dit betekent dat jij veel contact hebt met bewoners en wordt er veel van jouw communicatieve vaardigheden verwacht!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een veelzijdig aannemingsbedrijf actief in de renovatie- en onderhoudsprojecten. Projecten worden voornamelijk bouwkundig verricht maar ze zijn ook actief in de civiele sector. Voor het bedrijf zijn 225 mensen werkzaam en haar werkgebied is de Randstad.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor zowel de calculatie als de werkvoorbereiding. Het gaat hier om grootschalige renovatieprojecten in de woningbouw. De meeste opdrachten worden vanuit een co-makership gerealiseerd. De nadruk voor deze functie ligt op de werkvoorbereiding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van een keuringsplan, VGM-plan en het projectdossier. Het werk wordt in eerste instantie vanaf kantoor opgestart maar zodra het werk in uitvoering is zit jij op de bouwplaats.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Je hebt kennis van alle relevante wet- en regelgeving en je bent in het bezit van een rijbewijs en een VCA VOL certificaat. Aangezien je veel contact zult hebben met de bewoners, worden jouw sociale vaardigheden op de proef gesteld. Je bent woonachtig tussen Amsterdam en Almere.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Zij hanteren hun eigen arbeidsvoorwaarden en zijn niet aangesloten bij de UTA CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.