Calculator/werkvoorbereider (Nieuwbouw) Vaste baan – Rotterdam

Introductie

Wil jij aan een heel mooi woningbouwproject werken in Rotterdam en heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider/calculator dan wij opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een echte Rotterdamse projectontwikkelaar en bouwer. Het gaat om een familiebedrijf met ruim 100 jaar aan ervaring en expertise. Er heerst een echte Rotterdamse mentaliteit en er werken alleen betrokken medewerkers die het tot een succes maken. Binnen de opdrachtgever zijn er 3 takken waarin zij werkzaam zijn. Ze ontwikkelen, bouwen en doen transformatie, verbouw en onderhoud. De expertise is breed; van nieuwbouwwoningen tot hotelbouw, transformatie van volledige gebouwen of zelfs grootschalige stedelijke ontwikkeling. Maar ook voor het renoveren van een enkele gevel voelen ze zich niet te groot. Er zijn geen onnodige lagen, er zijn strakke processen en daardoor korte doorlooptijden. Om dit te bereiken bouwen ze lean, en integreren ze de werkzaamheden met BIM. De ruime ervaring, directe manier van communiceren en de flexibiliteit van het eigen materieel maken dit mogelijk.

Functie

Als werkvoorbereider/calculator ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project. In een team met enthousiaste collega’s ben je actief voor een of meerdere projecten, zowel voor als tijdens de uitvoering. Je gaat je onder andere bezighouden met werktekeningen controleren op technische uitvoerbaarheid, maatvoering en kwaliteit. Algemene inkoopvoorbereiding treffen zoals het aanvragen en vergelijken van offertes. Meer- en minderwerk signaleren en bewaken. Inschrijfstukken doornemen zoals bestek en tekeningen. Begroting gereedmaken binnen de gestelde tijd. Hoeveelheden berekenen en offertes van leveranciers en onderaannemers controleren en beoordelen. En nauwkeurig de totale kostprijs bepalen.

Functie-eisen

Je brengt in ieder geval minimaal een MBO Bouwkunde diploma met minimaal 8 jaar ervaring in dezelfde functie. Goede contactuele eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk. En je bent stressbestendig, gestructureerd en je werkt met de juiste bouwmentaliteit.

Aanbod

Het betreft hier een tijdelijke opdracht van een jaar met en kans op verlenging.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.