Calculator/Werkvoorbereider Industriebouw – Velsen

Introductie

In deze functie bent u vooral betrokken bij projecten van een zeer uitdagende opdrachtgever!

Organisatie

Het betreft een aannemingsbedrijf actief in meerdere disciplines in de bouw en civiele techniek. Zo is zij betrokken bij woning- en utiliteitsbrouwprojecten maar ook met droge waterbouw en industriebouw. Voor de organisatie zijn 35 mensen werkzaam en de projecten worden vooral verkregen via de aanbestedingsmarkt en deels uit eigen ontwikkeling.

Functie

In de functie van calculator/werkvoorbereider bent u voornamelijk betrokken bij projecten in de industriebouw, het bouwkundige gedeelte. Vanaf bestek en tekeningen vervaardigt u de gehele calculatie. Bij gunning bereidt u de projecten geheel voor en in samenspraak met de uitvoerder bepaalt u de planning. Ook de inkoopvoorbereiding behoort tot uw verantwoordelijkheid. Uiteraard kunt u ook op andere bouwkundige projecten ingezet worden.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. Een certificaat VCA VOL is een pre maar kan ook tijdens het dienstverband behaald worden bij onze opdrachtgever. Daarnaast weet u kleine aanpassingen met Autocad te maken. U bent woonachtig in de regio Velsen.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 6 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een contract aangeboden. De voorwaarden zijn conform CAO en er wordt een leaseauto ter beschikking gesteld.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.