Calculator/Werkvoorbereider GWW – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wij zijn op zoek naar een junior calculator/werkvoorbereider die zich binnen een team verder kan ontwikkelen tot een zelfstandig calculator/werkvoorbereider.

Organisatie

De opdrachtgever is een professioneel zakenpartner in de civiele branche in de regio Noord Brabant. Het bedrijf is gericht op duurzame relaties met zowel haar klanten als medewerkers. De afdeling waar de junior calculator/werkvoorbereider werkzaam zal zijn is eréén waar niet enkel over werk wordt gesproken en waar humor hoog in het vaandel staat. De afdeling werkt als een hecht team om de bedrijfsdoelstelling te realiseren.

Functie

Je bent in staat om, onder begeleiding van een ervaren calculator/werkvoorbereider, aanbestedingsprocedures voor te bereiden en deze te coördineren. Je stelt planningen op. Je plant, in overleg met de uitvoering, de benodigde materialen en materieel ten behoeve van de projecten. Je bestelt materialen en onderhandelt met onderaannemers en leveranciers. Je maakt, onder begeleiding, kostprijsbegrotingen aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de civiele techniek of een afgeronde MBO opleiding in een relevante richting met aanvullende praktijkervaring. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en werkt gestructureerd. Je bent kritisch, analytisch en resultaatgericht. Ook heb je ervaring met Microsoft Office, ervaring met Metacom is een pré. Je bent leergierig en heeft affiniteit met infrastructuur.

Aanbod

Je komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf te werken met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. De opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en de kansen die geboden worden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.