Calculator/Werkvoorbereider GWW. – Roosendaal

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven werkvoorbereider/calculator.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in GWW.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van meerdere projecten. Het betreft voornamelijk RAW bestekken. U neemt deel aan projectvergaderingen. U stelt scherpe realistische calculaties op. U heeft nauw contact met uw opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. U stelt werkplannen en verkeersplannen op. De projectgrootte is zeer variabel. Ook de aard van de projecten is zeer gevarieerd. Van bouw- en woonrijp maken tot en met groot onderhoud van wegen. U rapporteert aan de directie.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding Civiele Techniek en minimaal 3 jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider bij een civiele aannemer. U bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als u buiten ervaring heeft is dit een pre. U bent een praktische denker, gedreven, een echte teamspeler en u heeft een handen uit de mouwen mentaliteit. U kunt goed plannen en organiseren, u bent flexibel en u gaat proactief te werk. U woont in de regio Roosendaal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige baan. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.