Calculator/Werkvoorbereider GWW – Leiden

Introductie

Veelzijdige functie voor een calculator/werkvoorbereider GWW die het een uitdaging vindt om zich met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te houden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het maken van kostprijsbegrotingen en offertes. U belt de uitstaande offertes na en ondersteunt collega’s bij het maken van calculaties. Voor de aangenomen opdrachten verzorgt de voorbereiding en in voorkomende gevallen neemt u ook de projectleiding. U verzorgt de inkoop, schakelt onderaannemers in en zorgt voor het verkrijgen van werkvergunningen. Uiteindelijk wordt u verantwoordelijk voor uw projecten van aanvraag tot en met realisatie.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele techniek en minimaal 5 jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider in grond-, weg en waterbouw. U bent bekend met RAW en EMVI en heeft ervaring met UAV-gc contracten. U heeft een sterk ontwikkeld technisch en financieel inzicht. U bent ondernemend, communicatief vaardig, gedreven een echte teamspeler en u gaat tot de bodem. U bent gericht op samenwerking en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Vanzelfsprekend met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Er is veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer waar collega’s wat voor elkaar over hebben.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.