Calculator/Werkvoorbereider GWW – Amsterdam

Introductie

In deze functie maakt u deel uit van een dynamisch team op het bedrijfsbureau. U zult betrokken zijn bij zowel D&C contracten als met projecten van de aanbestedingsmarkt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een regionaal opererend en middelgroot aannemingsbedrijf. Voor het bedrijf zijn 90 mensen werkzaam en zij zijn actief in: sanering- en sloopwerk, bouw- en woonrijp maken, bestratingen, reconstructies en natte waterbouw. Projecten worden voornamelijk in en rondom Groot Amsterdam gerealiseerd. Het bedrijf kenmerkt zich door haar informele karakter, platte organisatiestructuur en sociale omgangsvormen.

Functie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de onderstaande punten:

 • het zorgdragen voor een tijdige en correcte opstelling van begroting en inschrijvingsbescheiden;
 • het afhandelen van overeenkomsten met onderaannemers, leveranciers en stortinrichtingen;
 • het opstellen van een conceptplanning;
 • het samenstellen en verspreiden van projectmappen;
 • het voorbereiden en opstellen van prijsopgaven;
 • het tijdig en correct opstellen van diverse correspondentie en de benodigde plannen met betrekking tot projecten;
 • het controleren en vergelijken van opdrachten met de prijsaanbieding;
 • het maken van bestek/werkomschrijving en tekeningen voor ontwerpprojecten;
 • het vastleggen van de hoedanigheid van de te slopen en de naastgelegen objecten;
 • het verkrijgen van het V&G-plan ontwerpfase, sloopvergunning en de vereiste gegevens zoals vermeld in het Plan van Aanpak Bodemsanering;
 • het tijdig melden van saneringen aan de arbeidsinspectie, certificatie-instelling en eventueel bevoegd gezag;
 • het overdragen van verantwoordelijkheidsgevoel op de medewerkers en het op positieve wijze uitdragen (extern en intern) van de totale organisatie op alle fronten;

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van het diploma HTS weg- en waterbouw. U hebt aantoonbare ervaring in de calculatie/werkvoorbereiding (minimaal 5 jaar). Daarnaast hebt u kennis van de RAW systematiek, UAV en UAV GC. Een belangrijk punt voor onze opdrachtgever is dat u woonachtig bent in de regio Amsterdam. Er wordt gewerkt met het programma Metacom. Enkele eigenschappen die onze opdrachtgever van belang vindt: flexibel, communicatief vaardig, service gericht, vindingrijk en stressbestendig.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode voor 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en naar beider tevredenheid kan er een vast dienstverband door onze opdrachtgever geboden worden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.