Calculator/werkvoorbereider Groen en Speelvoorzieningen – Hoofddorp

Introductie

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een enthousiaste collega die het leuk vindt om projecten, groot en klein, te calculeren, voor te bereiden en tot een goed einde te leiden.

Organisatie

Onze opdrachtgever begeeft zich op verschillende terreinen binnen de civiele techniek. Zij bieden diensten op het gebied van (beweegbare) bruggen, (riool)gemalen, zwembaden, infra (verkeer, groen, water en speel) en overige kunstwerken. Voor de organisatie zijn 38 mensen werkzaam en de projecten worden gerealiseerd in Noord en Zuid Holland.

Functie

U komt te werken in een enthousiast team op het Bedrijfsbureau. De verschillende werkzaamheden in deze functie is groot. De ene keer rekent u een werk uit op basis van een bestek of schrijft u een EMVI-plan. Een andere keer vergadert u in een bouwteam met de opdrachtgever. U bewaakt het proces van aanvraag tot en met uitvoering en oplevering, en fungeert te allen tijde als adviseur richting de klant en uw collega’s. Ongeacht de omvang bent u in staat de projecten te beheersen en overzicht te houden.

Functie-eisen

Naast een afgeronde opleiding HTS civiele techniek beschikt u over de nodige werkervaring in een gelijke functie. U hebt kennis van de verschillende automatiseringsprogramma’s, RAW en UAV-GC. Ervaring met het schrijven van project- en kwaliteitsplannen is een pré.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van tenminste 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.