Calculator / Werkvoorbereider Civiel – Rotterdam

Introductie

Heeft u maximaal vijf jaar ervaring als zelfstandig calculator / werkvoorbereider en heeft u interesse in blussystemen en kabels en leidingen? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam, gespecialiseerd in kabels en leidingen en grond-,weg- en waterbouw. Het gaat om een echt familiebedrijf waarbij het draait om het welzijn van de eigen mensen en de omgeving.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van calculaties. U vraagt het bestek op bij de opdrachtgever en offertes bij leveranciers en onderaannemers. Contacten worden door u onderhouden met onderaannemers. Werkschema’s, inschrijvingen en prijsaanbiedingen worden door u verzorgd. Daarnaast onderzoekt u alternatieve methodes. In voorkomende gevallen neemt u een deel van de werkvoorbereiding voor uw rekening. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, de projectleiding en de uitvoering.

Functie-eisen

U heeft maximaal vijf jaar ervaring als zelfstandig calculator en u heeft minimaal MTS werk en denkniveau. U bent gedreven, proactief en uw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. U vindt het een uitdaging om maatwerk te leveren met de bijbehorende kwaliteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.