Calculator / Werkvoorbereider Bonnenwerk – Castricum

Introductie

In deze functie zult u een ondersteunende rol op het bedrijfsbureau vervullen. In eerste instantie bent u vooral betrokken bij het bonnenwerk in opdracht van corporaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in alle disciplines van de bouw. Met haar 25 werknemers werken zij aan nieuwbouw, renovatie en burgerwerk. De maximale projectgrootte bedraagt 1,5 miljoen en worden gerealiseerd in Noord Holland.

Functie

In de functie van calculator/werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor de renovatie- en onderhoudsprojecten. U moet hier denken aan bonnenwerk in opdracht van de woningcorporaties. U neemt het werk op, u calculeert, u bereidt de werken voor, u maakt de planning voor het personeel en u levert het werk op. Nadat u zich deze werkzaamheden geheel eigen hebt gemaakt kunt u ook bij andere, nieuwbouwprojecten, betrokken worden.

Functie-eisen

Voor deze functie hebt u minimaal een diploma MTS Bouwkunde en hebt u maximaal 3 jaar werkervaring. U bent communicatief vaardig en representatief aangezien u veel contact zult hebben met de opdrachtgever en de bewoners. Bent u in het bezit van een certificaat VCA dan is dit een pré.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. In eerste instantie betreft het een detacheringsperiode van 12 maanden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.