Calculator (Trainee) – Dordrecht

Introductie

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een ambitieuze starter met gevoel voor cijfers.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Dordrecht. Het bedrijf is met name actief in woningbouw.

Functie

U start uw loopbaan op de afdeling calculatie. U werkt samen met een kostendeskundige en een senior calculator die u door middel van een gedegen training on the job de fijne kneepjes van jet vak bijbrengen. U maakt begrotingen, stelt alternatieven voor en u bewaakt, vergelijkt en stelt offertes op. U rapporteert aan de kostendeskundige.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde. Verder heeft u kennis van bouwmaterialen- en processen. U heeft een cijfermatig- en technisch inzicht, u bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. U bent ambitieus en gericht op verdere ontwikkeling.U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is er veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling en is er voldoende mogelijkheid tot doorgroei naar hogere functies in het bedrijf.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.