Calculator – ’s Hertogenbosch

Introductie

Bent u de ambitieuze calculator die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar talenten!Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Den Bosch. Het bedrijf is actief in woning- en utiliteitsbouw en zorg.

Functie

Als calculator zorgt u voor gedetailleerde calculatiebegrotingen. U zet vergelijkingen op en vraagt offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U verzorgt rekenwerk voor tenders en aanbestedingen. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder bent u verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen. Daarnaast geeft u gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. U werkt nauw samen met uw collega’s. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 2 jaar ervaring als calculator bij een ontwikkelende aannemer. U bent proactief, gedreven, collegiaal en u werkt zeer accuraat. U werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. U toont ondernemerschap, U bent positief, doortastend en besluitvaardig. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in Noord Brabant. Vanzelfsprekend bent u cijfermatig sterk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en interessante doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.