Calculator Restauratie, Renovatie en Onderhoud – Amsterdam

Introductie

In deze functie krijgt u met alle facetten van de bouw te maken. U maakt de calculatie vanaf bestek en tekeningen maar u zult ook werk moeten kunnen opnemen.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een bouwgroep, gevestigd te Noord Holland. Deze vestiging is gevestigd te Amsterdam en richt zich op restauratie, renovatie en onderhoud. De projecten worden voornamelijk aangedragen door bedrijven en particulieren uit Amsterdam. De projectgrootte loopt uiteen van enkele duizenden euro’s tot een paar ton.

Functie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het maken van calculaties. U neemt het werk op, verzorgt de calculaties en u brengt een offerte uit. De meeste calculatie worden vervaardigd vanaf bestek en tekeningen. Het kan ook zijn dat u samen met de uitvoerder het werk opneemt en dan de calculatie vervaardigt.

Functie eisen

Voor deze vacature bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. U hebt minimaal 6 jaar ervaring in een gelijke functie. Daarnaast hebt u kennis van Word, Excel, Ibis Trad en Plancalc. U bent in het bezit van een rijbewijs B en u bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een detachering van 9 maanden. Bij goed functioneren kan u daarna een contract door onze opdrachtgever worden aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.