Calculator Restauratie – Regio Gorinchem

Introductie

Interessante uitdaging voor een gedreven calculator met passie voor vakmanschap die graag betrokken is bij aansprekende unieke projecten in renovatie en restauratie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in renovatie- en restauratie projecten. De projecten bevinden zich door heel het land en de organisatie heeft echt een toppositie binnen de restauratiebranche. De organisatie heeft ruim 100 medewerkers met een omzet van circa 35 miljoen.

Functie

U bent verantwoordelijk voor renovatie- en restauratie projecten. Je werkt nauw samen met je collega’s en zorgt ervoor dat de inventarisatie goed is waardoor je voldoende en de juiste informatie hebt om begrotingen en ramingen te maken. Je brengt een stukje advies uit naar zowel de opdrachtgever als collega’s wat betreft de kosten en de aanpak.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 4 jaar ervaring als in een soortgelijke functie bij een aannemer in renovatie en restauratie projecten. U bent gedreven, communicatief vaardig en werkt graag alles uit tot in detail. U heeft passie voor de bouw en in het bijzonder voor renovatie en onderhoud.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. U krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van uw functie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.