Calculator Renovatieprojecten (vaste baan) – Utrecht (kantoor)

Introductie

Zoek jij een uitdaging als calculator renovatie en wil je betrokken zijn bij innovatieve duurzame projecten, dan kan je bij ons aan de slag.

Organisatie

onze relatie heeft een zeer goede naam binnen de sector van schadeherstel, onderhoud en renovatie van woningen en gebouwen. Ze werken voor verzekeringsmaatschappijen en herstellen alle schades die zijn ontstaan door water, brand, aansprakelijkheidsschade en stormschade. Projecten zijn zeer divers van kleine tot grote schades.

Functie

Als calculator ben je in staat om de juiste kostprijs en bouwvolgorde te bepalen van ingrijpende renovatieprojecten. Je hebt de nodige kennis en ervaring opgedaan inzake energetische projecten.
Zo ben je betrokken bij een ingrijpende renovatieproject van 200 woningen verdeeld over zes flatgebouwen. Je onderzoekt en calculeert alle onderdelen in het bestek. Je kunt denken aan het vervangen van de binneninrichting, gevelrenovatie, vervangen van de liften, verduurzamen van de installaties, aanbrengen van balkons en het aanpassen van de entree.
Je werkt nauw samen met een team van specialisten en tijdens de uitvoeringsfase bent u de vraagbaak voor technische en financiële vragen.Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als calculator renovatieprojecten en kennis hebt van RGS. Dat je stressbestendig bent en goed met geautomatiseerde calculatie en planning programma’s kunt werken. De ideale calculator heeft een HBO bouwkunde achtergrond.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie aan met doorgroei mogelijkheden. Verder kan je rekenen op een goed salaris en desgewenst een leaseauto omdat je ook projecten bezoekt waaraan je gaat rekenen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.